Wees eerlijk...

Je verdient het

om je talent te ontwikkelen!

Jouw ontwikkelperspectief

Als je in je talent wordt gestimuleerd, heb je meer plezier en succes in je werk. Daar zijn wij bij Tempo-Team van overtuigd. Daarom stellen wij de ontwikkeling onze medewerkers centraal. Vanaf je eerste werkdag heb je een persoonlijke T-profiel. Dit T-profiel is geladen met functie specifieke opleidingen, werkopdrachten en e-learningmodules die je door je ontwikkeling leiden. Informeel leren en kennisdelen met collega’s (social learning) is hier een belangrijk onderdeel van.

t-profiel klein

Je start in het opleidingsprogramma met een kennismaking met je functie en de Tempo-Team organisatie. Daarna zul je functie afhankelijk opleidingen en trainingen krijgen die je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Hoe meer je leert hoe verder je doorgroeit richting verdieping en naar het expertniveau. Kom je aan bij het expertniveau dan gaan we kijken naar een volgende stap in je carrière. Alles wat je leert, pas je direct ‘on the job’ toe, met je manager als coach. En als je toe bent aan een volgende stap, is er ons Kr8 Potential programma als aanloop voor talentvolle medewerkers naar een management- of adviseursfunctie.

Voorwaarde: je beschikt over een grote leerbereidheid en ambitie.


Carrière bij Tempo-Team
Daarnaast bieden we je inzicht in de ontwikkelprogramma’s als aanloop naar een volgende stap in je carrière. Zo helpen we je om succesvol te zijn in je functie, je competenties aan te scherpen en spreken we je aan op je eigen ambitie om intern door te groeien. Nu al benieuwd naar je carrière bij Tempo-Team? Kijk dan voor de doorgroeimogelijkheden in ons Digitale magazine Carrièreperspectief . Let op: Dit is een intern magazine. Het kan zijn dat niet alle linkjes werken.

Loopbaanfilm Tempo-Team

film cp

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden