Werken bij Tempo-Team – Achter gesloten deuren 

Paula Bakker, senior sales intercedent Heerhugowaard

‘Weet jij wat er achter gesloten deuren plaatsvindt? Ik wel!

Als senior sales intercedent bij Tempo-Team kom ik dagelijks binnen bij bedrijven in de regio en dit draagt niet alleen bij aan mijn eigen ontwikkeling maar ik draag ook bij aan de ontwikkeling binnen de organisaties. Door het plaatsen van de medewerker wie zij zoeken kunnen bedrijven de beoogde doelstellingen halen en ik de mijne binnen Tempo-Team. Na meer dan twee jaar kom ik inmiddels binnen bij bedrijven waar iedereen mij kent en bedrijven waar bijna iedere medewerker door mij geselecteerd is. Naast Tempo-Team heb ik dus nog talloze andere werkgevers en waar ga je dit als werknemer nog meer vinden?’

Banner Wervingsdag

Ben je benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden als Young Professional binnen Tempo-Team? Bekijk onze openstaande vacatures.

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden