Werken bij Otter-Westelaken: een kleine organisatie met de voordelen van het grote Tempo-Team

Het beste van twee werelden. Klinkt cliché, maar zo ervaar ik het echt. We hebben de voordelen van het grote Tempo-Team; zoals opleidingsmogelijkheden en een goed georganiseerde backoffice ter ondersteuning. En toch zijn we een kleine organisatie, ik ken al m’n collega’s en bij vragen kan ik gewoon onze directeur bellen.

Oprechte interesse
We zijn actief in de techniek. Een branche waar ik vroeger nooit van gedacht had dat ik daarin zou gaan werken. Ik heb er dan ook geen vooropleiding o.i.d. in. Mijn ervaring is dat als je oprechte interesse toont, dat je die kennis vanzelf oppakt. Door het voeren van intakegesprekken met employees bijvoorbeeld, door het bezoeken van projecten waar medewerkers werkzaam zijn en door vragen te stellen aan collega’s.

Ik werk op de unit Industrie. Dat houdt in dat ik samen met één collega verantwoordelijk ben voor de projectmatige inzet van medewerkers tijdens onderhoudsprojecten in de petrochemie en industrie. Deze projecten vinden bijvoorbeeld plaats in de Botlek regio, maar ook op Tata Steel in IJmuiden. De contractors die dit onderhoud uitvoeren schalen voor deze projecten in korte tijd veel extra personeel op. Voorkomende functies zijn; (flens)monteurs, pijpfitters, lassers en voormannen. Otter-Westelaken ondersteunt deze contractors door het leveren van gekwalificeerd personeel voor deze projecten. Wij zorgen voor de inzet van deze medewerkers en de gehele organisatie daar omheen.

De klant ontzorgen dat geeft mij energie!
Waar ik de meeste voldoening uithaal  is het oplossen van problemen bij de klant. En gelukkig kan ik dat in mijn baan vaak doen! Die toegevoegde waarde van Otter-Westelaken laten zien, de klant ontzorgen, daar krijg ik een berg energie van!

IMG-20160121-WA0001

Helen de Groene werkt als senior intercedent Otter-Westelaken op de vestiging in Rotterdam. Vind je het leuk om met haar in contact te komen dan kan dit via Linkedin. Wil je haar collega worden, bekijk dan onze openstaande vacatures

Reacties

    • 25 januari 2016
    • Hans Voets
    • Waar een kleine organisatie groot in kan zijn. Heel mooie tekst waar de OW-ers zich zeker in kunnen vinden.

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden