Warm welkom bij Tempo-Team

foto inwerkdag

Als stagiaire bij Tempo-Team Uitzenden in ’s-Hertogenbosch werd ik meteen met een warm welkom ontvangen! Natuurlijk was ik wel een tikkeltje nerveus van wat me te wachten stond, maar door het enthousiasme van het (Tempo-) team voelde ik me al snel op mijn plek.

Tijdens mijn stageperiode wil ik mijn commerciële en sociale vaardigheden ontwikkelen. Ik wil graag leren hoe ik de juiste kandidaten kan werven en selecteren en hoe ik in contact kan treden met (potentiële) klanten.

Mijn eerste week
Voor mijn afstudeerstage ben ik net een week begonnen op de unit financiële dienstverlening. Zij houden zich bezig met vacatures gericht op banken en verzekeringen. Ik ben als het ware in de financiële wereld beland waar de financiële termen voor mij als geheimtaal in de oren klinken. Gelukkig heeft de stagebegeleider mij goed opgevangen en wist ik na een paar uur alle ins en outs over deze branche. Op de eerste maandag van mijn stageweek begon ik met mijn stagebegeleider met de verloning van de  flexwerkers. Daarnaast heb ik vooral meegekeken en mij bezig gehouden met de e-learnings om bekend te raken met de systemen (Mondriaan).

In de loop van deze week mocht ik de telefoon met ‘Goedemorgen/middag Tempo-Team Finance’ opnemen en heb ik meegeholpen met het ontvangen van bezoekers aan de balie. Bovendien heb ik op mijn tweede dag al een intakegesprek bijgewoond. Gedurende dit gesprek voelde ik me op mijn gemak en kreeg ik veel energie van het idee om mijn eigen eerste intakegesprek te voeren.

Stage inwerkdag
Op donderdag ben ik met de trein en de buurtbus naar Tempo-Team Zaltbommel gegaan. Tijdens de introductiedag heb ik andere stagiaires uit mijn regio leren kennen. Ook kregen wij informatie over inschrijvingen, intakegesprekken en juridische zaken, zoals arbeidsovereenkomsten en fasensystemen.  Daarnaast zijn wij aan de slag gegaan met meerdere casussen die je kunt tegenkomen tijdens je stage bij Tempo-Team. Dit is ontzettend leerzaam, omdat je gezamenlijk goede oplossingen bedenkt voor lastige situaties. Bovendien heb ik een stage buddy gekozen, zodat we kennis kunnen maken met elkaars vestiging.

Alles bij elkaar genomen is mijn eerste stageweek bij Tempo-Team uitdagend, leerzaam en afwisselend. Ik ben benieuwd naar mijn volgende stageweken bij Tempo-Team!

Suzanne Kemperman is stagiaire bij Tempo-Team Uitzenden in ’s Hertogenbosch. Ze volgt de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wil je ook net als Suzanne een commerciële stage lopen bij Tempo-Team bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer!

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden