Thuiskomen, een jaar bij Tempo-Team

Hoe vat ik een jaar werken als Sales Intercedent bij Tempo-Team samen?
…In 365 dagen heb ik samengewerkt met 53 Lokale ondernemers en hierbij 253 personen geholpen aan een nieuwe baan…!

In Maart 2014 heb ik bewust gekozen voor mijn rol als sales intercedent bij de Tempo-Team vestiging in Heerhugowaard. Ik kwam binnen met een paar jaar werkervaring als consultant bij andere uitzendorganisaties en was ik op zoek naar een passende organisatie en een nieuwe uitdaging. Met mijn SEU Diploma al op zak mocht ik starten in Heerhugowaard en werd ik warm onthaald door mijn vestigingsmanager en collega’s. De eerste functie waarbij de bloemen al klaar stonden voor mij op mijn eerste werkdag! Voor mij geldt in dit geval ‘3 x is scheepsrecht’. Mocht je twijfelen over de uitzendorganisatie waarin jij je loopbaan wilt vormgeven dan kan ik je vanuit mijn persoonlijke ervaring Tempo-Team sterk aanbevelen.
Heb jij geen ervaring? Geen probleem! Binnen Tempo-Team krijgt iedere startende intercedent een passend opleidingstraject en de mogelijkheid zichzelf te ontplooien. Binnen de gestelde kaders krijg je voldoende vrijheid om je creativiteit te uiten en zo houd je je succes in eigen hand!

Iedere dag is een avontuur
Iedere dag binnen Tempo-Team is voor mij weer een groot avontuur. Het ene moment ben ik tijdens een intakegesprek bezig met het achterhalen van de passie  van de werkzoekende en welke organisatie hierbij het beste past. Het andere moment sta ik op een netwerkbijeenkomst te praten met een hr adviseur of eigenaar van een bedrijf over de organisatievraagstukken. Ik heb te maken met verschillende niveaus en dat maakt het werk afwisselend.

Zo heb ik een dag meegewerkt als ‘magazijnmedewerker’ bij een producent van koffiezetapparaten om de sfeer binnen het magazijn te proeven. Op de jaarlijkse kerstbomendag heb ik geknutseld met de kinderen van mijn opdrachtgevers en ze met lachende geschminkte gezichten de deur uit zien gaan. Ook heb ik in de Heineken Music Hall samen met mijn opdrachtgevers genoten van een concert van Passenger en de afsluiting van het jaar gevierd bij een concert van Kensington.

Nu een jaar verder
Na een jaar in deze functie heb ik samenwerkingscontracten afgesloten waar ik trots op ben. En wat maakt je werk leuker dan een bedrijf binnenlopen waarin iedereen je kent omdat je de mensen zelf naar de functies hebt bemiddeld! Ook betrap ik me er  regelmatig op dat ik tegen mijn collega Elsbeth zeg, wanneer wij in de pauze gezellig een rondje wandelen; ‘Kom we gaan weer naar huis’.

En hoe belangrijk is het om je thuis te voelen, daar waar je 40 uur per week te vinden bent!

Paula Bakker is een jaar geleden gestart al Sales Intercedent in Heerhugowaard. In een jaar tijd heeft ze samengewerkt met 53 lokale ondernemingen en 253 mensen aan een baan geholpen. Een super prestatie! Spreekt dit jou ook aan, bekijk dan snel onze open vacatures en solliciteer. Vind je het leuk om in contact te komen van Paula? Dan kan dat via LinkedIn.

kerst paula

 

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden