Missie & Visie

Sterk team groot netwerk
Wij hebben maar één doel: bijdragen aan het succes van organisaties en de medewerkers. Onze mensen – een Tempo-Teamer herken je uit duizenden – maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik 45 jaar duurt. Met elkaar vormen we een sterk team en groot netwerk.

hartje-klopt
Onze visie op HR-dienstverlening
Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Alleen organisaties en personen die veerkrachtig zijn en zich voortdurend kunnen aanpassen, blijven succesvol. Tempo-Team maakt mensen en organisaties succesvoller met flexibiliteitversterkende en slimme HR-oplossingen.

Onze kernwaarden
Onze kernwaarden vormen ons kompas bij het in praktijk brengen van onze missie. Waarden die diep zijn verankerd in ons DNA en die elke dag opnieuw zorgen voor successen in ons werk.

  • Betrokkenheid betekent je werkelijk verdiepen in de behoeften van opdrachtgevers, flexwerkers en de maatschappij.
  • Inventief betekent slimme, toepasbare oplossingen voor onze klanten en flexwerkers. Innovatief en tegelijkertijd pragmatisch en oplossingsgericht.
  • Daadkrachtig betekent actie met richting.

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden