Dienstverlening

Sterk team groot netwerk
Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van organisaties en de medewerkers. Onze mensen – een Tempo-Teamer herken je uit duizenden – maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik 45 jaar duurt. Met elkaar vormen we een sterk team en groot netwerk. Onze gespecialiseerde labels/onderdelen zijn:

 • Tempo-Team Uitzenden: Is specialist in uitzenden en detacheren van flexwerkers in verschillende vakgebieden en branches. Binnen Uitzenden valt de afdeling Centrale Delivery. Centrale Delivery is verantwoordelijk voor het invullen van vacatures bij klanten die vanwege hun grootte en spreiding dedicated aandacht krijgen.
 • Tempo-Team Inhouse Services: Richt zich op pool management en planning van flexibel en vast personeel van grote industriële, food en logistieke organisaties.
 • Tempo-Team Employability: Richt zich op het bevorderen  van de interne mobiliteit en het begeleiden van outplacement, mobiliteit- en re-integratietrajecten. De activiteiten vinden plaats binnen de publieke en de private markt.
 •  Tempo-Team Payrolling: Neemt het contractbeheer, de administratie en verloning van medewerkers bij de opdrachtgever over.
 • Tempo-Team Outsourcing: Neemt gehele bedrijfsprocessen en kernprocessen over van de opdrachtgever.
 • Sales- & Accountmanagement: is een afdeling binnen Tempo-Team die verantwoordelijk is voor de commerciële resultaten van accounts en prospects die vanwege hun grootte en complexiteit dedicated aandacht krijgen.De branches waarin we opereren zijn: Food, Industrie, Overheid, Teleservice, Financiële Dienstverlening, Horeca & Catering.

Lees meer over onze labels op Tempo-Team.nl

Andere merken van Tempo-Team
Naast onze brede dienstverlening onder de naam Tempo-Team, bieden we ook specialistische HR-dienstverlening onder eigen namen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste aanvullende dienstverleningsconcepten en zelfstandige merken.

 • SPARQ: is specialist in het realiseren van een onderscheidende bezoekbeleving. SPARQ richt zich daarbij op advies en de inzet van mensen die bij de ontvangst van bezoekers het verschil maken. Voor meer informatie ga naar de website van SPARQ.
 • JMW Horeca Uitzendbureau: is dé specialist in het leveren van kwalitatief hoogwaardig horecapersoneel in Nederland. Sinds 2002 is JMW onderdeel van de Tempo-Team Group, samen maken we deel uit van de Randstad Holding. Voor meer informatie ga dan naar de website van JMW Horeca Uitzendbureau.
 •  EU-Flex: werft en selecteert kandidaten die net over de grens in België en Duitsland wonen, alsmede kandidaten uit Polen. Deze kandidaten spreken we allemaal in hun eigen taal aan. Kijk voor meer informatie op de website van EU-Flex.
 • Otter-Westelaken: verzorgt de werving, selectie, het opleiden en uitzenden van technische vakmensen. Inzicht, kennis, ervaring en passie vormen de belangrijkste ingrediënten. Kijk voor meer informatie op de website van Otter-Westelaken.
 • Mailprofs: is marktleider in het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van flexkrachten voor de DIV-, repro-, couverteer-, document- en facilitaire omgeving. Kijk meer informatie op de website van Mailprofs.
 • Select AV: verzorgt brede personeelsinvulling in de audiovisuele branche. Select AV bemiddelt in de volgende segmenten administratief, operationeel technisch, programma inhoudelijk en zzp. Select AV verzorgt zelf de werving & selectie voor hun vacatures. Kijk voor meer informatie op de website van Select AV.

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden