Alumni

Alumni

Onze oud collega’s zijn onze ambassadeurs en een waardevolle bron van contacten, kennis en kunde. Daarom blijven wij in contact met onze oud-collega’s en stellen wij hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen we door het organiseren van netwerkbijeenkomsten en het verspreiden van onze nieuwsbrief die drie keer per jaar uitkomt.

Waardevolle contacten
Als lid van Re(d) connection blijf je in contact met Tempo-Team en andere oud-collega’s. Je hebt hierdoor een groot netwerk van mensen die in dezelfde branche werken of hebben gewerkt. Daar kun je zeker je voordelen uithalen. Denk maar aan het vinden van een nieuwe baan, kennis en contacten.

Netwerkbijeenkomsten
We organiseren samen met één van onze oud collega’s twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst. Op 9 april 2015 was er een bijeenkomst in Nieuwegein. Deze stond in teken van de workshop PRI (Past Reality Integration) gegeven door oud collega Thekla van Middendorp.
Tijdens zo’n bijeenkomst geeft een oud collega invulling aan het interactieve gedeelte in de vorm van een workshop of presentatie. Daarnaast is er uiteraard veel ruimte om te netwerken tijdens de borrel die wordt aangeboden vanuit Tempo-Team. Lijkt het je leuk om zelf zo’n bijeenkomst te organiseren stuur dan een mail naar alumni@tempo-team.nl

Foto collage

Wat kun je nog meer van ons verwachten

  • Drie keer per jaar een nieuwsbrief.
  • 2 keer per jaar (netwerk)bijeenkomst met oud-collega’s.
  • Een Tempo-Team alumni LinkedIn group waar je laagdrempelig in contact kan blijven met oud-collega’s en met oud-collega’s makkelijk kan linken.
  • Ook kan je in onze LinkedIn group zelf makkelijk jouw vacatures delen of in discussie gaan over werk relevante onderwerpen. Ben je op zoek naar een baan, dan kan je hier altijd een oproep plaatsen binnen en netwerk van ruim 1300 oud-collega’s.

Meld je aan bij Re(d)connection
Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag in contact komen en blijven met oud-collega’s en Tempo-Team? Meld je dan aan voor de Tempo-Team Alumni Group op LinkedIn. Hier kan je meteen communiceren met het netwerk door een discussie of job te plaatsen. Ook blijf je op de hoogte van de carrièrestappen van de andere alumnileden.

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden