Tempo-Team marathon was groot succes – renners en organisatoren bedankt!

Afgelopen zondag 20 maart vond de 35e editie van de Utrecht marathon plaats. De dag begon goed met een gezamenlijk ontbijt om vervolgens klaar te stomen voor de marathon. De Tempo-Team halve marathon startte op het Utrecht Science park om vervolgens door de binnenstad van Utrecht naar Bunnik te lopen. Via het landgoed Amelisweerd kwamen lopers weer over de finish op het Utrecht Science Park aan.

Mike Rietbroek omschrijft de Marathon als volgt: ‘deelname van Tempo-Team aan de Utrecht marathon ​is kenmerkend voor onze local 4 local gedachte. Lokaal verankerd, zichtbaar actief en persoonlijk bekend waarbij we hard en met veel plezier werken om onze relaties te laten profiteren van ons grote netwerk.’

Tempo-Team organiseerde op de Hogeschool Utrecht in samenwerking met ROC Midden Nederland een sportief (en winstgevend) feest voor bijna 200 relaties. Volgens spreker en snelle loper Erben Wennemars een uitzonderlijke prestatie. Alle renners en organisatoren bedankt!

marathon

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden