Tempo-Team geeft mij Kr8…!!

Tempo-Team geeft mij Kr8…!!

Afgelopen februari ben ik gestart met een potential programma binnen Tempo-Team, namelijk Kr8!

Kr8 is een speciaal ontwikkelprogramma voor potentials (lees: succesvolle medewerkers) in de functieniveaus 5, 6 en 7 (o.a. Sales Intercedent en Accountspecialist) die de ambitie hebben om door te groeien naar een functie op niveau 8. ( binnen 2 jaar). Dit kan een managementfunctie zijn, maar ook een sales- of accountmanagement rol of een functie als procesmanager of adviseur.

Tijdens dit traject staan twee zaken centraal, mijn persoonlijke groei & groei binnen de organisatie. Tijdens de trainingen en workshops die we krijgen gaan we echt uit van MIJN kracht. Door verschillende aandachtgebieden samen te brengen ga ik mijn talenten en kennis vergroten.

Onze groep bestaat uit 16 succesvolle en enthousiaste collega’s vanuit diverse labels binnen Tempo-Team. Dit maakt het ook enorm leerzaam gezien iedere collega zijn eigen verhaal heeft. Verder is het uiteraard ook altijd goed voor je netwerk binnen Tempo-Team!

Ik ben enorm trots en blij dat ik deel mag nemen aan het Kr8 programma zodat ik nu in een omgeving werk waarin ik mijn kennis en vaardigheden vergroot en dit direct naar de werkomgeving kan vertalen.

Oriëntatiedagen

Een onderdeel van het Kr8 potential programma is dat ik de ruimte krijg voor oriëntatie. Door twee keer een dag mee te werken met een collega van een andere bedrijfsonderdeel of in specifieke functie binnen Tempo-Team, krijg ik een gefundeerd beeld van zijn of haar rol.

Uiteraard heb ik hier gretig gebruik van gemaakt en heb ik één dag met een Key-accountmanager meegelopen & één dag met een Senior Manager van Tempo-Team Inhouse Services. Door deze leuke en leerzame dagen heb ik een completer beeld gekregen van de desbetreffende functies en over de andere bedrijfsonderdelen. Tevens gaf het mij de mogelijkheid om te proeven aan de rol die ik ambieer……

Project

Zo ben ik nu bezig met een plusproject waardoor ik projectmatig leer werken. Het doel van het plusproject is tweeledig. Enerzijds werk ik aan het vergroten van MIJN kracht en anderzijds aan de optimaliseren van een aspect of onderdeel van Tempo-Team.

Tijdens dit project leer ik om projectmatig te werken en ontwikkel ik persoonlijk leiderschap. Daarbij krijgen wij goede ondersteuning en begeleiding vanuit een extern bedrijf en uiteraard mijn leidinggevende!

Gezien mijn kracht is om marktunits productief te maken ga ik een aantal afdelingen analyseren en een advies uitbrengen op welke wijze de afdeling productiever kan functioneren.

Trots!

Tijdens dit traject merk je ook hoe top alles geregeld is binnen Tempo-Team, waardoor ik nog meer in mijn KRACHT kom! Daarnaast maakt het je ook super trots om voor Tempo-Team te werken.

t-profiel

Ruud Vermunt is senior Intercedent in Best en is grotendeels verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten  Hij werkt 7 jaar bij Tempo-Team is dit jaar gestart met het Kr8 programma. Het Kr8 Potential programma is ontwikkeld voor talentvolle medewerkers in aanloop naar een management- of adviseursfunctie binnen Tempo-Team. Meer informatie hierover vind je op onze website. Vind je het leuk om in contact te komen met Ruud dan kan je met hem volgen via Linkedin 

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden