Take it to the next level!

Als een echte bedrijfskundige was ik op zoek naar een uitdagende stage met complexe bedrijfskundige vraagstukken, want in de huidige arbeidsmarkt moet jij jezelf zeker kunnen differentiëren van de rest! Een excellente stage bij Tempo-Team is daarvoor een geschikte manier. Aangezien jij dit nu leest, betekent dit vast en zeker dat jij ook alles uit jouw stage wilt halen. Dat is fijn, want je bent dan aan het goede adres. Een stage bij Tempo-Team vergt meer dan alleen motivatie, het vergt ambitie om elke dag jezelf te verbeteren. Elke dag opstaan en het beste uit jezelf te halen. Elke dag presteren in een afwisselende, hectische, maar ook een gezellige omgeving. Met een stage bij Tempo- Team zal jij na afloop een voldaan gevoel hebben. Tevens zal dit uitermate goed staan in mijn cv.

Wat wordt er van mij verwacht en wat moet ik doen?

Bovenstaande klinkt leuk en aardig, maar jij vraagt je vast af: ‘Wat wordt er van mij verwacht en wat moet ik dan doen tijdens zo’n stage?’. Dit is geen makkelijke vraag om te beantwoorden. Een stage bij Tempo-Team kenmerkt zich door de extra complexiteit. De dagen kunnen afwisselend zijn. Dit vergt een mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Momenteel ben ik bezig met het voorbereiden van een presentatie voor collega’s. Sinds de zomer werken we met Google Drive en de mogelijkheden met Drive lijken wel eindeloos. Daarom wil ik deze kennis met collega’s delen door middel van een presentatie.

Ook ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van enkele rapporten. Een rapport wat ik wekelijks opstel is een overzicht voor Accountmanagers en Regio Intercedenten. In dit overzicht kunnen zij hun prestatie indicatoren inzien. Een ander rapport is meer op strategisch niveau. In dit rapport wordt er weergegeven wat de knelpunten zijn als het gaat om de betalingen aan onze flexwerkers.

Dit zijn maar een paar van mijn taken, maar beide taken dragen ook bij aan mijn stageopdracht. Ik onderzoek namelijk de variabelen die het gedrag van werknemers kan beïnvloeden, met betrekking tot het volgen van werkprocedures.

Muhammad Ali

Ben jij een ambitieuze, flexibele en zelfstandig medestudent en wil jij jezelf differentiëren en meer uit je stage halen? Dan raad ik jou ten zeerste aan om te kiezen voor een stage bij Tempo-Team! Ik kan met veel zekerheid zeggen dat jij er geen spijt van zult krijgen. Zoals Muhammad Ali zei: ‘’ He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life.’

Serkan Caliskan is stagiair in Zaltbommel. Serkan is door zijn opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam aangeduid als high potential. Omdat hij high potential is heeft hij de mogelijkheid gekregen bij Tempo-Team een Excellente stage te volgen. Wil jij ook stage lopen bij Tempo-Team? Check onze stageplaatsten.

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden