Voor mij is een stage bij Tempo-Team een leerzame en uitdagende stage!

Ik ben sinds februari werkzaam als stagiair bij Tempo-Team Uitzenden in Cuijk. Ik ben mijn stage ingegaan met de voornemens om alles aan te pakken en niets uit de weg te gaan. Ik denk dat ik op die manier zoveel mogelijk uit mijn stage haal en de meeste ervaring op kan doen, want dat is natuurlijk wel de bedoeling van een stage! Dit had bijvoorbeeld tot gevolg dat ik na één week al intakegesprekken aan het voeren was met werkzoekenden! Mijn vestigingsmanager had al snel in de gaten dat ik graag snel zaken zelfstandig oppak en al redelijk snel kreeg ik eigen verantwoordelijkheden, dit heb ik als zeer prettig ervaren!

Ieder gesprek anders

In de weken die volgden heb ik mij vooral beziggehouden met werving en selectie: het zoeken van de juiste kandidaten voor vacatures en het voeren van intakegesprekken. Wat mij enorm geïnteresseerd heeft zijn de uiteenlopende gesprekken waar je mee te maken krijgt. Ieder gesprek is anders! Naast dat ik mij heb verdiept in de werving en selectie, wilde ik ook zeker bezig zijn met het uitvoeren van commerciële activiteiten. Ik heb vervolgens tientallen telefonische aanbiedingen gedaan bij relaties en vele bezoeken bij bedrijven afgelegd. Dit zijn totaal andere werkzaamheden en vergen weer hele verschillende vaardigheden van je als sales intercedent. De mix van competenties en vaardigheden die een sales intercedent moet beheersen maken de functie erg uitdagend, interessant en divers!

Meet & Greet

Halverwege mijn stageperiode is een Centrale Stagedag gehouden op het hoofdkantoor van Tempo-Team in Diemen. Deze stagedag wordt twee keer per jaar georganiseerd voor alle stagiairs binnen alle organisatieonderdelen en staat in het teken van meet & greet met elkaar en Tempo-Team. Tijdens deze dag heb ik kennisgemaakt met verschillende functies binnen Tempo-Team, heeft één van de directeuren een presentatie gegeven en heb ik deelgenomen aan een interactieve workshop gericht op persoonlijke effectiviteit. De Centrale Stagedag was een informatieve, gezellige, maar vooral interessante dag. Ik heb veel medestagiairs ontmoet en gesproken over hun stage bij Tempo-Team.

Wat mij opvalt is dat alle stagiairs op hun eigen manier enthousiast zijn over hun stage bij Tempo-Team. Voor mij is een stage bij Tempo-Team een leerzame en uitdagende stage!

Emiel Kusters loopt momenteel stage bij Tempo-Team Uitzenden in Cuijk. Enthousiast geworden en op zoek naar een stage? Bekijk dan snel de openstaande vacatures en solliciteer!

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden