Samen op pad ter promotie van de Tempo-Team camping

Samenwerken met je collega’s
In het gebied Zeeuws-Vlaanderen organiseren we per marktunit 2 keer per jaar een salesdag. Tijdens deze salesdag ga je samen met je collega’s van het gehele cluster in duo’s op pad om klanten en prospects te verrassen  met een ludieke actie. We gaan in duo’s op pad zodat we van elkaar kunnen leren en directe feedback kunnen geven op het gesprek.

Tempo-Team Camping
Jaarlijks trekken er 1,4 miljoen toeristen naar de West Zeeuws Vlaamse kust om vakantie te vieren. Hierdoor ontstaan er in de vakantieperiode extra vacatures in restaurants, hippe strandpaviljoens, winkels en op campings. Deze piek kunnen we niet invullen met scholieren en studenten  uit onze eigen regio. Daarom heeft Tempo-Team Oostburg een Tempo-Team camping opgericht. Op deze manier kunnen studenten  werken en vakantie vieren combineren. Ze kunnen overnachten op een camping of in een luxe ingericht huis.

Resultaat
Met onze collega’s van uit ons cluster team Zeeuws-Vlaanderen zijn we erop uit gegaan met een flyer om de Tempo-Team camping te promoten bij campings en horecagelegenheden. Het eindresultaat mag er wezen: 30 vacatures bovenop onze huidige vakantievacatures opgehaald.

We hebben de dag afgesloten bij een prospect die een kleine presentatie gaf over zijn levenswerk en een gezellige borrel.

Salesdag Oostburg

Sterk team, groot netwerk
Al met al een zeer geslaagde dag waarin collega’s elkaar hebben leren kennen tijdens het bezoeken. Klanten die enthousiast reageerden op de Tempo-Team camping en Tempo-Team weer op hun netvlies hebben.
Dit is hetgeen wat Tempo-Team uitdraagt, ‘sterk team, groot netwerk’. Door onderling samen te werken, vergroten wij het netwerk van Tempo-Team. We maken gebruik van elkaars kracht en netwerk.

Mijn naam is Katrien van Kerckhoven. Ik werk al bijna 10 jaar bij de Tempo-Team. Ik ben ooit als stagiaire begonnen bij Tempo-Team en vanuit deze rol doorgegroeid naar de functie van senior intercedent in Oostburg. Heb je ook interesse in de functie van sales intercedent binnen Tempo-Team bekijk dan de openstaande vacatures. Vind je het leuk om met mij in contact te komen? Dat kan via Linkedin.

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden