Jouw ontwikkelperspectief

Je talent ontwikkelen

Als je in je talent wordt gestimuleerd, heb je meer plezier en succes in je werk. Daar zijn wij bij Tempo-Team van overtuigd. Daarom stellen wij de ontwikkeling onze medewerkers centraal en is jouw ontwikkelperspectief belangrijk. Vanaf je eerste werkdag heb je een persoonlijke T-profiel. Dit T-profiel is geladen met functie specifieke opleidingen, werkopdrachten en e-learningmodules die je door je ontwikkeling leiden. Informeel leren en kennisdelen met collega’s (social learning) is hier een belangrijk onderdeel van.

Al onze opleidingen zijn ontwikkeld op basis van het 70-20-10 principe. Uit onderzoek blijkt dat je 70% van het totale leerrendement behaalt door het geleerde ‘on the job’ toe te passen. Daarnaast speelt je manager (of een mentor of coach) een belangrijke rol want deze beïnvloedt 20%. De overige 10% behaal je via klassikale opleidingen of door bijvoorbeeld e-learningmodules en het lezen van vakliteratuur en publicaties.

Carrièrestap

Daarnaast bieden we je inzicht in de ontwikkelprogramma’s als aanloop naar een volgende stap in je carrière. Zo helpen we je om succesvol te zijn in je functie, je competenties aan te scherpen en spreken we je aan op je eigen ambitie om intern door te groeien. Nu al benieuwd naar je carrière bij Tempo-Team? Kijk dan voor de doorgroeimogelijkheden in ons digitale magazine Carrièreperspectief  Let op: Dit is een intern magazine. Het kan zijn dat niet alle linkjes werken.

Loopbaanfilm Tempo-Team

film cp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden