Wees eerlijk…

Je verdient een werkgever

die jou de ruimte geeft.

Professional

Je wilt een werkplek met uitzicht. Als het kan op groen, maar vooral op groei. Professionele groei. Tempo-Team biedt je niet alleen dat uitzicht, maar draagt daar ook wezenlijk aan bij. Omdat we weten dat als we jou helpen het beste uit jezelf te halen, jij ook het beste teruggeeft. Groeien, jezelf en elkaar blijven stimuleren om verder te komen, dat is typisch iets voor Tempo-Team. Als dat ook iets voor jou is, solliciteer dan nú. Je verdient het. Als Professional heb je meer dan 3 jaar werkervaring.

Bekijk hier alle actuele vacatures

Accountspecialist

Relatiebeheer is jouw grootste talent en je hebt ervaring in het aansturen van teams. Ook heb je affiniteit met de branches logistiek, food en/of productie. Jij verdient het om de dienstverlening bij één van onze inhouse klanten te verbeteren.

Regio Intercedent

De klant rekent erop dat jij al zijn vacatures invult. Je bent zeer klantgericht en inventief als het gaat om de werving van de juiste kandidaat. Jij verdient het om de verwachtingen te overtreffen van zowel je klant als je kandidaat.

Manager

Je bent een manager die stuurt op performance. Je heb veel ervaring opgedaan binnen commercie. Daarin geef je het goede voorbeeld en stimuleer je medewerkers om succesvol te zijn. Je verdient een team om leiding aan te geven!

Salesmanager

Je weet de gevoelige snaar van klanten te raken. Jij weet wat ze belangrijk vinden, welke vragen ze hebben en welke ontwikkelingen er zijn in de branche. Daardoor weet je wat je ze kan bieden. Je verdient het om klanten binnen te halen.

Accountmanager

Je weet precies wat er bij jouw klant speelt en zorgt dat de interne organisatie hiervan op de hoogte is. Alleen zo bouw je het vertrouwen en de business verder uit. Je verdient het om de relatie met de klant aan te gaan.

Vakspecialist

Jij bent de specialist in jouw vakgebied en hebt veel ervaring in het adviseren van diverse stakeholders. Je krijgt alle ruimte om vanuit jouw specialisme het verschil te maken op ons hoofdkantoor van Randstad Groep Nederland.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden