Niels vertelt over zijn stage bij Tempo-Team Professionals

Niels Trompetter is Stagiair geweest bij Tempo-Team Professionals en is na zijn studie gestart als Sales Intercedent bij Tempo-Team Uitzenden. Hieronder lees je een interview van Niels over zijn stageperiode.

Geen dag hetzelfde

‘Ik startte mijn stage met de introductieweek. Na een korte inwerkperiode waarbij ik het matchingsysteem onder de knie moest krijgen, werd ik in het diepe gegooid. ‘Ga het maar doen, maak fouten en leer ervan’, zeiden ze op de vestiging. Zo heb ik vacatureteksten geschreven, kandidaten gezocht, gescreend, telefonisch benaderd en gesproken. Eerst deed ik dat onder begeleiding en later zelfstandig. Mijn taken spitsten zich toe op het gebied van recruitment en ik kan echt zeggen dat in die vijf maanden geen dag hetzelfde is geweest.’

Mee op klantbezoek

Om kennis te maken met de sales kant van het werk, mocht ik met een Consultant mee om klanten te bezoeken. Dat vond ik interessant want zo leer je in te schatten wat hij van je verwacht en hoe je op vragen en situaties reageert. Door dit soort ervaringen en alle contacten met flexwerkers zijn mijn communicatieve vaardigheden aanzienlijk verbeterd.

Aangenomen als Sales Intercedent

Tijdens mijn stage heb ik het afstudeeronderzoek van mijn studie Commerciële Economie gedaan. Ik kon me geen beter team wensen want iedereen was enorm behulpzaam en ik heb mijn onderzoek goed kunnen afronden. Wat me erg aansprak aan Tempo-Team was dat ik me nooit een stagiair heb gevoeld maar eerder een werknemer, een collega. Ik werd altijd serieus genomen en dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Aan het eind van mijn stage kon ik nog blijven voor vakantiewerk. Ik zag toen dat ze bij Tempo-Team Uitzenden een Sales Intercedent zochten. Ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen!

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden