Stilzitten zit er bij Tempo-Team Transport zeker niet bij

‘Vrijheid, snelheid en ondernemerschap dat typeert mijn functie. Mijn werkgebied is groot en ben daarom veel onderweg, naar de klant of naar een van onze vestigingen om uitgebreide en interessante intakegesprekken te houden met onze sollicitanten. Mijn collega’s op de vestigingen zijn mijn oren en ogen dus het is belangrijk om hier goede contacten mee te onderhouden.Onderweg naar een klant let ik niet alleen op de weg maar juist op de vele vrachtwagens die ik op het Nederlandse wegennet passeer. Dit zijn allemaal prospect met wellicht veel mogelijkheden voor Tempo-Team Transport.’

Het leuke van mijn werk is de afwisseling en de gedachte dat geen één dag hetzelfde is. Men zegt wel eens: ‘zonder transport staat alles stil’. Stilzitten zit er als Sales Intercedent Transport zeker niet bij. De ene dag in gesprek bij een klant over een nieuwe functie die ze zo snel mogelijk door ons willen laten vervullen. De andere dag zit ik om tafel bij een prospect die een opleidingstraject met Tempo-Team Transport aan wil gaan.

Bij Tempo-Team Transport run je jouw eigen business waarbij je zeer zelfstandig aan de slag mag en kan. Initiatieven voor commercieel succes worden toegejuicht en gestimuleerd.

Binden van jouw flexwerkers
De transportwereld is dynamisch en er zijn een hoop spelers op de markt die bijvoorbeeld precies dezelfde chauffeur als jij zoeken. Het vraagt dan ook lef, creativiteit, overtuigingskracht en persoonlijke aandacht voor zowel sollicitant als (mogelijke) opdrachtgever om ze te laten samenwerken met Tempo-Team Transport. Hebben ze eenmaal kennis gemaakt met Tempo-Team dan is het aan jou om ervoor te zorgen dat ze nooit meer weg gaan. Wellicht is dat, met enorm veel concurrenten, nog wel moeilijker dan de klant daadwerkelijk binnen te halen.

Het zoeken naar verdieping bij je klant, de klant een stapje voor willen zijn, een partnership aangaan waarbij jij en de klant eerlijk naar elkaar kunnen uitspreken wat ze van elkaar vinden. Als je dat bereikt hebt bij je klant weet ik zeker dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. En ontvang je die voldoening een dag niet bij je klanten dan zorgen jouw enthousiaste flexwerkers daar wel voor die jou opbellen om te vertellen wat een lekkere werkdag ze hebben gehad.

Ben jij onze nieuwe collega?
Tempo-Team Transport groeit elk jaar maar we willen meer en dit kunnen we niet alleen! Wat een volle tank diesel voor een vrachtwagen is, zijn nieuwe salesintercedenten voor Tempo-Team Transport: met veel plezier op weg (onderweg) naar succes. 

dorianne

Dorianne Bekhof en Marieke Gomersbach werken samen voor Tempo-Team Transport in het midden van het land. Beiden hebben ze al een mooie loopbaan bij Tempo-Team achter de rug, maar zitten nu helemaal op hun plek bij Transport. Ze hebben geen vaste werkplek en werken vanuit hun auto, bij de klant en op de verschillende vestigingen. Samen runnen ze hun business en dragen ze bij aan de resultaten van Tempo-Team.

 

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden