Hoezo kerststress?

Een marktonderzoek in opdracht van Tempo-Team heeft uitgewezen dat 45% van de ondernemers en ruim een kwart van de werknemers last hebben van kerststress. De drukke periode in combinatie met de vrije dagen van collega’s zorgt ervoor dat de last oneerlijk is verspreid…

Maar niet bij Tempo-Team zelf! Wij verlichten de sfeer door het organiseren van leuke evenementen voor de werkgevers, flexwerkers en onszelf!

Doe je mee aan de fotoshoot?

Op 18 november werd ik gebeld door marketing: ‘Wij hebben mensen nodig voor de kerst fotoshoot van Tempo-Team, doe je mee?’. Niet wetende wat mij te wachten stond reed ik de volgende dag samen met mijn collega naar een fotostudio in Amsterdam om mijzelf vervolgens in een kersttrui een halve dag in een kartonnen doos te begeven zoals je op de foto hieronder kunt zien…

KerstSelfie

…Toen hadden wij hier op de vestiging nog geen idee hoe groot het in de media uitgemeten zou worden!…

Nu horen wij op Radio538 onder andere bij het populaire programma ‘Evers Staat Op’ de hele dag Tempo-Team voorbij komen! Medewerkers kunnen hier hun werkgever opgeven voor het winnen van een Tempo-Team Kerstpakket; een doos gevuld met een paar harde werkers die een dag lang versterking bieden tijdens de drukke dagen voor kerst!

Deze week is het eerste bedrijf in regio Noordwest verrast met een kerstpakket bestaande uit medewerkers van Tempo-Team die een dag komen meewerken. Radio538 draait vervolgens de playlist die het bedrijf heeft aangevraagd. Hoe gaaf is dat?

Om onze Tempo-Team-ers te bedanken krijgen zij natuurlijk een presentje met de kerst. Deze kunnen zij ophalen op de Kerstborrel. De uitnodigingen hebben wij rondgebracht in onze regio in onze ‘fouten truien’ en met onze kerstmutsen op. Een outfit die inmiddels heel vertrouwd is geworden waardoor je soms niet in de gaten hebt hoe ‘gek’ je eruit ziet! (Lees: “waarom kijken al die mensen nou zo naar ons in de auto?”)

Natuurlijk vieren wij de kerst ook met onze eigen vestiging op ons eigen manier. Volgende week gaan wij gezellig op de vestiging eten met Tempo-Team Uitzenden & Inhouse Services en elkaar met cadeautjes overladen.

Om de werkgevers in het zonnetje te zetten organiseren wij in Regio Noordwest al jaren met succes de Tempo-Team ‘kerstbomendag’. Relaties komen hier met de kinderen om kerststukjes te knutselen, kerstkaarten te maken, geschminkt te worden, op de foto te gaan met de Tempo-Team kerstengeltjes en vervolgens sturen wij ze met een gevulde maag met een echte Nordmann kerstboom weer naar huis!

Kortom: Kerststress? Niet als je werkt bij Tempo-Team!

Paula Bakker werkt als Sales Intercedent in Heerhugowaard. In een jaar tijd heeft ze samengewerkt met 53 lokale ondernemingen en 253 mensen aan een baan geholpen. Een super prestatie! Spreekt dit jou ook aan, bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer. Vind je het leuk om in contact te komen van Paula? Dan kan dat via LinkedIn.

Reacties

    • 10 december 2015
    • Wendy Pover
    • Hier word je toch vrolijk van als je dit leest, een collega om trots op te zijn!

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden