Hoe start jij goed aan jouw nieuwe baan?

Je hebt de keuze gemaakt. Je gaat aan de slag bij Tempo-Team! Je hebt het sollicitatiegesprek goed doorlopen, in spanning heb je jouw eindgesprek gehad en professioneel onderhandeld over je arbeidsvoorwaarden. Je weet wanneer je mag beginnen en op welke vestiging. Je bent een professional met ruime ervaring vanuit je stage en onderzoek. Maar hoe word je nu intercedent?

Start-Up
Bij Tempo-Team zorgen wij ervoor dat je heel snel ‘rood’ wordt en je als een vis in het water voelt bij het, in mijn optiek, leukste uitzendbureau van Nederland. Dus start iedere nieuwe medewerker met de ‘Start-Up’. In deze 7 daagse training word je geheel klaargestoomd voor jouw nieuwe baan. Niet alleen op kennis en kunde maar vooral in onze kernwaarden (Betrokken, Inventief en Daadkrachtig) en bovenal op ons motto ‘Doe Meer!’ (ook wel eens omschreven door deelnemers als ‘Drink meer!’ ‘Lach meer!’ of ‘Slaap minder!’)

Leren
De Start-Up wordt gegeven door vaste medewerkers van Tempo-Team die dagelijks nog met hun poten in de uitzendklei staan. Als salesmanager heb ik het geluk dat ik twee keer per jaar de training mag geven. Inspannende dagen voor zowel deelnemers als trainers, want van vrijdag tot en met woensdag zitten we met zijn allen midden op de Veluwe. In onze eigen trainingslocatie, in ons eigen ‘rode’ lokaal mét onze eigen bar! Natuurlijk is het doel om nieuwe collega’s zoveel mogelijk te laten leren over wet- en regelgeving, sales, recruitment, onze way of working en het vak intercedent. En dat doen we dan ook elke dag van 830-1700 waarbij jij als deelnemer je niet alleen ontwikkelt, maar wij als trainers ook weer actief bijleren door de inzichten, kennis en kunde die jij als nieuwe collega meeneemt!

Echt leren
Maar het meeste wordt geleerd in het avondprogramma! Als de boeken dicht gaan en de rollenspellen worden opgeruimd, wacht daar de stormbaan.

Of het lasergamen. Of het zwembad. Of een andere activiteit waarin jij jouw collega’s en Tempo-Team echt leert kennen en erachter komt waar jouw eigen grens ligt en die van de trainer. Daarna is het natuurlijk lekker dineren en napraten in onze eigen bar. Daar leer jij jouw collega’s kennen, daar hoor je de mooie verhalen, daar leer je van anderen hoe die op hun bek zijn gegaan. En daar leren wij als trainers ook weer ontzettend veel van. Niet alleen wat de nieuwste apps en toepassingen zijn, maar vooral hoe jij als nieuwe collega met een probleem omgaat, hoe jij, maar ook anderen, je netwerk inzet en hoe out-of- the-box er wordt gedacht, zeker omdat jij en alle andere nieuwe collega’s nog geen idee hebben waar die box uit bestaat! Kritisch zijn en blijven!

Goed starten
En na de training ben jij niet alleen klaar om als intercedent aan het werk te gaan, maar heb je ook je eigen netwerk opgebouwd en 18 nieuwe collega’s leren kennen die er precies zo inzitten als jij! Klaar om de toekomst te veranderen!

Reacties

    • 23 juli 2017
    • Mariëtte Vrijenhoek
    • Leuk geschreven Nico!

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden