In gesprek met Dennis Ruijs, Sales Intercedent

‘Sales is net wat je ervan maakt. Ik zie het als een dienstverlening. Als ik een goede flexwerker in mijn bestand heb, kan dat net degene zijn naar wie een klant of prospect op zoek is. Dan is het toch heel simpel om een klant te bellen en te vragen of hij een vacature heeft. De meeste keren lukt het niet in één keer, maar door structureel in contact te blijven met de klant zal hij bij de eerst volgende vacature aan mij denken en haal ik de vacature binnen. Soms zit ik in een flow en dan gaat alles vanzelf. Maar als het niet lekker gaat, leg ik de telefoon gewoon even weg en probeer ik het twee uur later opnieuw.’

Rugzak steeds voller

‘Ik werk nu 2 ½ jaar bij Tempo-Team. Mijn rugzak wordt steeds voller en ik blijf me ontwikkelen. Toen ik begon werd ik gekoppeld aan een ervaren intercedent die me meenam en de facetten van het werk leerde. Het leuke is dat ik nu de ervaren intercedent ben waar de nieuwe collega aan wordt gekoppeld. Ik heb ook altijd een manager gehad die het vak beheerst en mij on the job coacht. Daarnaast doe je veel trainingen en cursussen. Je leert om munitie te verzamelen bij een klant zodat je antwoord kan geven op de vragen die hij belangrijk vindt en via zijn eigen visie kan overhalen om met jou in zee te gaan.
Ik zit nu in een traject om senior Sales Intercedent te worden en daarna kan ik nog veel andere kanten op. Als Salesmanager, Accountmanager of Regio Intercedent. Tempo-Team biedt veel mogelijkheden.’

Warme en open club

‘Ik vind de afwisseling in mijn werk zo leuk. Schakelen met collega’s, met klanten op verschillende niveaus en het contact met flexwerkers. Mijn baan bestaat uit sales, HR en accountmanagement. Het mooie van het werken bij zo’n grote HR-dienstverlener is dat we zulke mooie tools hebben, zoals bijvoorbeeld ons matchingsysteem. Tempo-Team is een hele warme en open club waar professionaliteit voorop staat. Ik heb leuke collega’s en een grote mate van vrijheid in mijn werk. Het maakt niet uit hoe je er komt, als je er maar komt. Dat moet je natuurlijk wel volgens de richtlijnen doen en je moet je targets halen. Het moet wel wat opleveren.’

Dennis Ruijs is Sales Intercedent in Alkmaar. Vind je het leuk om met hem in contact te komen. Dan kan dit heel makkelijk via LinkedInLijkt het je leuk om collega van Dennis te worden, bekijk dan snel onze vacature en solliciteer.

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden