Van generalist bij Tempo-Team naar specialist bij Otter-Westelaken

Twee jaar lang heb ik bij Tempo-Team met ontzettend veel plezier gewerkt als intercedente op de markt-unit van de vestiging Rotterdam Zuid. Op een markt-unit komt een diversiteit aan vacatures voorbij, waarbij je dan ook van ‘alle markten thuis’ moet zijn. Zo zoek je de ene dag voor een secretaresse, de andere dag voor een heftrucker of boekhoudkundig medewerker. In een baan als intercedente ben je echt eigen ondernemer, ik neem zelfstandig zakelijke beslissingen voor mijn flexwerkers, voor klanten en voor mijzelf.

Het mooie is dat je ontzettend veel leert over verschillende branches en dat je snel leert schakelen en anticiperen. Een breed spectrum aan kennis en ervaring hadden mij inmiddels van een goede basis voorzien. Gevoelsmatig werd het tijd voor mij om de focus op te zoeken en te specialiseren. Mijn doel werd om nog meer betrokken te zijn bij mijn klanten en flexwerkers en op de voorgrond te treden als specialist.

Focus op één branche geeft de verdieping die ik zocht
De technische branche heeft mij altijd aangesproken en toen er bij de Tempo-Team specialty Otter-Westelaken de functie van intercedente Techniek vrij kwam, was het voor mij snel duidelijk wat mijn volgende stap moest zijn.

Sinds februari van dit jaar versterk ik dan ook het team van Otter-Westelaken op de pool-unit elektro- en installatietechniek in Rotterdam Zuid. Mijn inschatting bleek juist; hier vind ik de verdieping waar ik niet alleen naar op zoek was, maar die ook echt bij mij past. De focus op één specifieke branche maakt dat je echt de diepte in kan. Ik ben als het ware het verlengstuk van de klant. Vanuit die rol ga ik op zoek naar de juiste kandidaat zonder hierbij de wensen en persoonlijkheid van de kandidaat uit het oog te verliezen. Sommige zaken zijn vakinhoudelijk nieuw voor me, maar dat is juist leuk!

Blijf jezelf altijd uitdagen
Het is goed om af en toe even bij jezelf te checken waarin je nog verder wilt ontwikkelen, wat je kracht is en waar dit het beste tot uiting komt. Hier krijg je binnen Tempo-Team en Otter-Westelaken de ruimte en voor mij heeft het in ieder geval goed uitgepakt!

Maggie Grozdanic heeft in februari de overstap gemaakt van Tempo-Team naar Otter-Westelaken. Hier werkt zij als intercedent Techniek op de vestiging in Rotterdam Zuid. Vind je het leuk om met haar in contact te komen dan kan dit via LinkedIn. Wil je haar collega worden, bekijk dan onze openstaande vacatures.

Reacties

  • 07 april 2016
  • Katinka van Putten
  • Maggie wij zijn blij met jou als nieuwe collega!
  • 07 april 2016
  • Katinka van Putten
  • Leuk stukje, goed om te lezen. Wij zijn blij met jou als nieuwe collega!
  • 07 april 2016
  • Wouter Berends
  • Leuk stukje! Heel veel succes met je nieuwe uitdaging!

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden