Fantastische stage bij Tempo-Team!

Ja, dat heb ik gehad!

Mijn naam is Burak Sahingoz, ik ben 23 jaar oud en student aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik volg de opleiding Commerciële Economie. In het derde leerjaar van mijn opleiding is het gebruikelijk dat studenten stage lopen. Tijdens het oriënteren naar een stageplek heb ik van een goede vriend het advies gekregen om te solliciteren bij Tempo-Team. Ik heb gesolliciteerd en ik ben ook aangenomen op de vestiging aan de Potterstraat in Utrecht. Mijn stageperiode bij Tempo-Team Uitzenden Utrecht was geweldig, op mijn eerste dag was ik erg zoekende en alert om veel te leren. Op mijn laatste dag ben ik beoordeeld als volwaardig Intercedent; ik kreeg een 9 voor mijn stage. Top hé?!

Thuis voelen

Vanaf het moment dat ik als stagiair werd aangenomen voelde ik mij zelf meteen thuis bij Tempo-Team. Het gehele proces van intake tot aan inplannen van uitzendkrachten vond ik erg leuk. Je hebt continu contact met uitzendkrachten en met klanten. Je leert veel mensen kennen en verbetert je communicatieve vaardigheden. Langs deze weg wil ik dan ook mijn oud-collega’s van Tempo-Team Uitzenden Utrecht nogmaals bedanken.

Terug bij Tempo-Team

In september ben ik weer onderdeel van deze organisatie, ook mijn afstudeerstage ga ik bij Tempo-Team volbrengen. En… hopelijk mag ik na mijn studie ook hier blijven. Ik zal een onderzoek uitvoeren voor de afdeling Sales- en Accountmanagement binnen de branche financiële dienstverlening. Ik zelf verwacht een enorm leerzame periode met veel plezier.

Zoek niet verder!

Jullie snappen het al, ik voel me enorm thuis in deze cultuur: medewerkers(/collega’s) van Tempo-Team zijn gezellig, ambitieus en betrokken. Voor iedereen die op zoek is naar een stageplaats raad ik aan: zoek niet verder! Bijna in elke stad of groot dorp is er een vestiging. Wil je veel leren en tegelijkertijd netwerken? Loop dan stage bij Tempo-Team.

Burak Sahingoz was en gaat weer stagiair worden bij Tempo-Team. Ben jij ook zo enthousiast geworden naar aanleiding van zijn verhaal? Solliciteer dan snel voor een stageplek. Wil je meer weten over Burak, check dan hier zijn LinkedIn-profiel.

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden