Het diverse leven van een Intercedent

Lees mee over het leven van een Intercedent van Tempo-Team Oostburg (Zeeuws-Vlaanderen). Het bijzondere van deze regio is dat het in de zomerperiode 1,4 miljoen toeristen trekt. Door deze stroom van toeristen, ontstaat er in de zomerperiode een piek. Lokale horeca ondernemers kunnen hun vacatures niet invullen met lokale studenten.

Tempo-Team Camping
3 jaar geleden is het idee ontstaan om studenten te laten overnachten in caravans op een Cadzand. Het eerste jaar hadden we 6 studenten op de camping. Door ons zelf te bewijzen hebben we nu 3 jaar later wel 35 vakantiekrachten in de maanden juli en augustus. Inmiddels hebben we meerdere locaties waar studenten uit het land kunnen overnachten. In een woonhuis in Breskens, op een camping in Cadzand-Bad waar ze logeren in tenten en een camping in Cadzand-Bad waar ze logeren in caravans.

Vanaf maart starten we met onze vakantiekrachten campagne; we gaan aan de slag met de zoektocht naar kandidaten en zetten advertenties landelijk uit bij Tempo-Team. Maar ook Lokaal adverteren we in huis en huis bladen, flyeren we op druk bezochte locaties door studenten en bezoeken we scholen.

Inmiddels zijn de eerste studenten al aan het werk in de hippe strandtenten en overnachten ze in de caravans op de camping. Hierdoor zijn we niet alleen bezig met onze dagelijkse taken op de vestiging maar zijn we ook druk in de weer met de studenten. Voordat ze starten leggen we ze uit hoe het eraan toe gaat op de camping en wat ze mee moeten nemen. Denk hierbij aan slippers om te douchen maar ook wc-papier. We ontvangen ze onder andere op de camping en maken ze wegwijs in de omgeving. Ook voegen we ze toe aan de Whats-App groep met ons zodat ze met elkaar in contact kunnen komen. Op deze manier kunnen ze hun vrije tijd op een leuke manier doorbrengen en vrienden maken.

Op 30 juni start het hoogseizoen. Er komt deze dag een grote groep vakantiekrachten aan. Deze dag bouwen wij de camping op voor de studenten. We zetten de party-tent in elkaar, brengen tafels en stoelen, zetten er een koelkast en een BBQ neer. We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor ze zodat ze goed kunnen presteren op hun werk.

En of mijn baan als Intercedent divers is!

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden