De kracht van een glimlach……

Mijn Hospitality hart begon met kloppen toen ik als 15 jarige bij McDonald’s aan de slag ging. Ik herinner me de spiegel in de “crewroom” nog goed waarop groot stond geschreven ‘’zo ziet de gast u’’ en ‘’smiles are free’’. Dit zorgde er bij mij voor dat ik bewust een laatste check deed om netjes en met een glimlach op de werkvloer te verschijnen.

Ben jij gastvrij?
Wat we niet realiseren is dat we tijdens ons werk vaak een glimlach op iemands gezicht kunnen toveren. Natuurlijk wordt iedereen blij van een nieuwe baan maar het zit hem in die kleine dingen die vaak vergeten worden. Een warm welkom op de vestiging en een luisterend oor, de deur voor iemand open houden een kopje koffie of thee halen zo simpel kan het zijn. Zeker in een wereld waarin je nog sneller chat met diegene die naast je zit dan dat je er mee praat.

Een kijkje in onze keuken
Ondersteund door het team van enthousiaste planners en recruiters in Zaltbommel ben ik als Regio Intercedent Hospitality veel op pad en daar word ik blij van! Ik mag letterlijk overal een kijkje in de keuken nemen hoe gaaf is dat. Door het werken op de verschillende vestigingen krijg ik de kans om collega’s persoonlijk te leren kennen. Voor de regio West-Brabant en Zeeland ben ik voor Tempo-Team Hospitality het gezicht/visitekaartje/vraagbaak voor mijn opdrachtgevers, flexwerkers en collega’s op de vestigingen. Waar ik graag voor hen klaar sta.

Verwachtingen overtreffen
Maar wat gebeurt er als je flexwerkers voor jou klaar staan en zelfs je ambassadeurs worden, jouw visite kaartje zijn, de opdrachtgevers bij hun binnenkomst al laten glimlachen en hun verwachtingen overtreffen en vervolgens hun gasten weer laten stralen. Je raadt het al………..dan komt de glimlach weer bij mij!!! En dan ben ik er oprecht trots op dat ik mag werken voor de lekkerste branche van Tempo-Team, mijn branche ‘’Hospitality’’

Madelon Graus is gestart als Sales Intercedent en is doorgegroeid naar de functie van senior regio intercedent bij de afdeling Centrale Delivery. Vind je het leuk om in contact te komen met Madelon?! Dan kan je haar uiteraard volgen op Social Media. Twitter: @madelongraus en LinkedIn . Ben je benieuwd naar de functie van intercedent of regio intercedent? Lees dan meer op onze website of bekijk de openstaande vacatures.

blog madelonblog madelon 2

Reacties

    • 09 april 2015
    • Delina Maria Garcia Pineda
    • Echt leuke ervaringen gehad in horeca met jullie bij krasnapolsky en maison bonetterie. Fijn om weer samen kunnen werken. Een glimlach is altijd wellcome en gastvrijheid te geven tussen de personen echt nodig in deze tijd. Heb uw nummer genoteerd Met vriendelijke groeten, Lina Maria Garcia Pineda

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden