Creatieve sales met de Job On-Hop Off Bus

De ‘Job On-Hop Off Bus’ was weer beschikbaar voor de regio om op pad te gaan en klanten en prospects te verrassen. Met deze insteek zijn wij (Jamie van Hoek, Jurjen Haitsma, Michael van der Heijden, Donny Orsel en Zohir Saghir) gestart in Zoetermeer om voor de marktunit aldaar te gaan flitsen.

Tijdens de bezohopeken in Zoetermeer zijn we met een 6-tal intercedenten bij diverse klanten en prospects binnengestapt om te kijken of er interesse was voor een goed gesprek onder het genot van een stukje taart en koffie. Dit bleek bij een aantal zeker het geval, waarop de intercedenten van de desbetreffende unit de gesprekken met de klanten in de bus hebben kunnen voeren. Voor de marktunit in Zoetermeer heeft dit concreet een aanvraag van 40 uur en nieuwe leads opgeleverd. Tijdens deze bezoeken is ook Tempo-Team Zorg langs geweest bij een 3-tal prospects, dat naast een aantal goede gesprekken ook informatie heeft opgeleverd omtrent leveringen van andere bureaus en een aankomende tender. Zoetermeer was een goed begin!

Aan het eind van de ochtend hebben we met de bus een klant bezocht waar een kandidaat vanuit Zoetermeer werkt, dit werd erg op prijs gesteld. Gelukkig kon de bus daar probleemloos weer vertrekken voor het vervolg van de dag.

Tijd voor koffie en taart

Na het bezoek zijn wij doorgereden naar Alphen aan de Rijn om daar de marktunit op te pikken en die regio kennis te laten maken met Tempo-Team. Ook hieruit volgden goede bezoeken bij prospects die naar de bus kwamen voor koffie en taart. We zijn bij twee grote prospects in de regio Nieuwkoop geweest. Bij de eerst klant, heeft Michael van der Heijden herhaaldelijk geflitst en gebeld, tot dan toe zonder succes. Bij aankomst hebben wij de bus pontificaal voor de deur gezet en met 6 intercedenten gevraagd of de personeelsverantwoordelijke kort de tijd had voor koffie en taart. Dit was zeker het geval, met als gevolg een rondleiding over het terrein en een goed gesprek waar nog een vervolg op komt.

Sterk team, groot netwerk
Al met al een zeer geslaagde dag waarin collega’s elkaar hebben leren kennen tijdens bezoeken, klanten het rood van Tempo-Team weer op hun netvlies hebben en een hoop bezoeken om nog na te bellen. Daarnaast is dit ook hetgeen wat Tempo-Team uitdraagt, “Sterk team, groot netwerk”. Door onderling elkaar op te zoeken versterkt dit het netwerk waardoor Tempo-Team het verschil bij klanten maakt. Dit doordat intern snel geschakeld kan worden, collega’s elkaar kennen en elkaars kracht gebruiken.

Naast het feit dat Tempo-Team een sterk team is, maakt ook het individu het verschil. Tempo-Team biedt haar medewerkers veel vrijheid en kansen tot ontwikkelingen. Zowel op het gebied van cursussen en opleiding maar ook op basis van expertise die gedeeld wordt. De lijntjes met het management zijn kort waardoor er veel mogelijk is.

Deze blog is geschreven door collega Bart Meijering, sales intercedent in Den Haag. Ben jij als persoon niet verlegen, doe je graag acquisitie, werk je graag in teamverband en ga je altijd voor het hoogst haalbare (de beste kandidaat)?  Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en word onze collega.

 

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden