Centrale stage dag 2015

17 november was er een stagedag georganiseerd op het hoofdkantoor in Diemen. Dit keer voor het eerst voor heel Randstad Groep Nederland. Tempo-Team was hier goed vertegenwoordigd met ruim 70 stagiairs vanuit heel het land. Lees hieronder het verslag van stagiair Cindy van de Pas uit Rotterdam.

‘Mijn naam is Cindy van de Pas, stagiair bij Tempo-Team Rotterdam Weena. Ik volg de opleiding Small Business & Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. Afgelopen week was ik aanwezig bij de stagedag van de Randstad groep. De stagedag was erg inspirerend en leuk georganiseerd. Beide sprekers waren erg leuk om naar te luisteren. Rene Hogendoorn sprak over zijn werk bij Randstad Hospitality en Claudia Belderbos over haar carrière als Olympisch atleet en haar werk bij Randstad. Beide zaten ze vol passie, wat een spreker erg overtuigend maakt. Dit zorgde voor twee zeer geslaagde en totaal verschillende speeches. De sprekers waren dus erg goed uitgekozen.

De stagiairs waren in de gelegenheid om vragen te stelen, wat voor interactie zorgde. Oorspronkelijk was er ook een quiz, deze kon helaas niet doorgaan door tijdnood, maar het idee was goed bedacht. Tim Smolders en Sophie Oonk van de afdeling Corporate Recruitment zorgde voor een goed verloop van de dag.
De stagedag was dus zeer geslaagd! De reacties van mijn mede-stagiaires waren goed en de dag werd gezellig afgesloten met een lekkere lunch. Complimenten voor de organisatie!’

Bekijk de fotocollage voor een mooie sfeerimpressie van de dag!

Wil je ook net als mij stage lopen bij Tempo-Team? Bekijk dan de openstaande vacatures op onze website en solliciteer. 

foto stagedag

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden