Carrière switch naar Otter-Westelaken

In april 2015 begon mijn carrière bij Tempo-Team uitzenden in Bergen op Zoom. Na twee jaar de markt te hebben bewerkt was het voor mij tijd voor de volgende carrièrestap. Na verschillende opties te hebben overwogen heb ik ervoor gekozen om de overstap te maken naar Tempo-Team uitzenden in Roosendaal. Ik was erg benieuwd of ik hetzelfde “kunstje” ook in een ander gebied kon. Na precies zes maanden kwam op de community Zuid-West een vacature voorbij. Nico de Frel, manager Otter-Westelaken Zuid-West, was op zoek naar een nieuwe markt intercedent voor het specialisme procestechniek.

Omdat zowel een regiofunctie als de techniekbranche mij erg aanspraken was dit voor mij de ideale stap. Tijdens mijn eerste gesprek met Nico kwam voor mij al snel het verschil tussen Tempo-Team Uitzenden en Otter-Westelaken naar boven. Naast het feit dat je werkt vanuit een specialisme is je kandidaat nog veel belangrijker. Door de toenemende krapte op de arbeidsmarkt moet je er alles aan doen dat een kandidaat voor je wilt gaan werken en voor je blijft werken. Wij proberen aan elke kandidaat die wij spreken een optimaal baanaanbod te creëren. Na elk gesprek moet de kandidaat denken:  Ik stop zelf met zoeken want de intercedenten van Otter-Westelaken gaan de baan voor mij vinden die ik zoek.

Naast de contacten met je kandidaten voer je ook andere gesprekken met je klant. Naast het feit dat je alle vacatures wilt voorzien bouw je een relatie op om zo een partnership aan te gaan. Ook zal je naast het leveren van personeel gesprekken voeren over o.a. werkzaamheden en werksfeer. Kortom, je wordt een sparringpartner die het bedrijf verder wilt helpen.  

Ben je door mijn blog over je eigen carrièrepad na gaan denken en wil je graag werken bij een jonge, energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden? Mijn collega’s en ik gaan graag een gesprek met je aan over de carrièremogelijkheden bij Otter-Westelaken.

Klik hier en maak kennis met Otter-Westelaken; hét technische label binnen Tempo-Team.

Ben je commercieel en beschik je over kennis binnen de technische branche? Bekijk dan snel onze actuele vacatures.

Niels Pelle –  senior intercedent procestechniek

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden