Een voldaan gevoel

Het is begonnen… mijn stage bij Tempo-Team. Ik vond het heel spannend en maandag 1 september was het voor mij zover. Als stagiair in Arnhem ga ik meedraaien op de afdeling die zich bezighoudt met de vacatures gericht op de zorg. Ik wilde graag bij Tempo-Team stage lopen, omdat ik veel wil leren op het gebied van sales en recruitment.

Popelen

Om 08:15 uur stond ik bij de voordeur te popelen om de vestiging te mogen betreden. Mijn dag begon met een goede kop koffie – jawel, Nespresso is mijn favoriet. Met de koffie in mijn hand zijn mijn collega’s en ik de ochtend gestart met een weekoverleg die ik als erg boeiend heb ervaren. Aangezien ik stagiair ben had ik niet verwacht hieraan te mogen deelnemen,  dus ik was aangenaam verrast toen bleek dat ik ook bij het weekoverleg mocht zitten. Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd en wil graag alles weten.  De rest van mijn eerste dag bestond voornamelijk uit het maken van e-learnings (om bekend te worden met de systemen waar mee gewerkt wordt) en meekijken met mijn collega’s.

Voldaan gevoel

Dag twee begon weer met het maken van e-learnings. Nadat deze allemaal waren afgerond kreeg ik wat kleine taken om de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Zo was ik voornamelijk bezig met het matchen van de juiste kandidaten. Door al deze informatie zat mijn hoofd na de tweede dag zo vol dat ik het gevoel had dat hij zou barsten. Echter gaf het me wel een voldaan gevoel. Ik voelde dat het mij goed af ging en blijkbaar vonden mijn collega’s dat ook.

In de startblokken

Want de derde dag kreeg ik al veel ruimte om verschillende taken uit te voeren. Door de vele aanvragen zat ik al vroeg in de startblokken en werkte ik vrijwel volledig mee. Wel moest ik hier en daar wat vragen stellen aan mijn stagebegeleider om de werkzaamheden op een juiste manier te voltooien. Donderdag en vrijdag werden mijn taken nog meer uitgebreid. Tot het moment van vrijdag vijf uur zat ik zogezegd in een flow waarbij de dagen voorbij vlogen; “time flies when you’re having fun”. Tijdens de borrel van vrijdagmiddag drong het pas tot mij door dat de eerste week er al op zit.

Volgende week staat een introductiedag met alle stagiairs uit mijn gebied gepland, ik kijk er naar uit!

Aziz Goktas loopt stage tot en met januari 2015 bij Tempo-Team Uitzenden in Arnhem. Wil jij meer te weten komen over Aziz, check zijn LinkedIn. Wil jij ook stage lopen bij Tempo-Team? We hebben nog een aantal stageplaatsen openstaan.

Reacties

Nog geen reacties, reageer als eerste op dit bericht

Reactie toevoegen

Je e-mailadres wordt niet getoond

Max. 1500 karakters

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.
Sluiten

Mijn vacatures aan het bijwerken

Laden